Emberközpontú fogászati kezelés Miskolcon

2020. október 22. 14:29 - Dr Hercegfalvi Adrienn

Bemutatkozás

15875295_418371531887517_1991202034539870506_o.jpg

Miskolcon születtem, és néhány kisebb megszakítástól eltekintve azóta is itt élek. Középiskolai éveim alatt érett meg bennem az elhatározás, hogy az orvosi, azon belül is a fogorvosi hivatás áll hozzám legközelebb, így a debreceni egyetemre jelentkeztem és szereztem fogorvosi diplomát 2008-ban.

Ezután rezidensként először Sárospatakon majd Miskolcon dolgoztam, amelyet 2011-ben sikeres konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga követett.

adrienn.jpgA fogorvosláson belül a fogmegtartó kezelések (fogtömések) és a protetika (fogpótlások) a szakterületeim, amely területeken tudásom igyekszem hétről-hétre tökéletesíteni, valamint nyitni az új, korszerű megoldások felé is.
Hiszek abban, hogy bármely hivatás, azon belül az orvosi egy egész életen tartó tanulási folyamat, hoszen a technológia és a tudomány folyamatosan fejlődik. Éppen ezért rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken és konferenciákon, ahol lehetőségem nyílik megismerkedni a legújabb eljárásokkal, valamint azokat kipróbálni a gyakorlatban is.

Munkám során azt tapasztalom, hogy a páciensek jelentős része küzd félelemmel, ha fogászati kezelésről van szó, így kiemelt figyelmet fordítok a betegek megfelelő tájékoztatására, megnyugtatására. Hiszek abban, hogy csak így lehet száz százalékosan elűzni a félelmeket és elérni azt, hogy mosollyal az arcukon távozzanak a kezelésről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://drhercegfalvi.blog.hu/api/trackback/id/tr9716254134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Emberközpontú fogászati kezelés Miskolcon
süti beállítások módosítása